Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sipos Petiről nem mondhatni, hogy evett már kígyót-békát, de túl van az aligátoron, tevén, csigán, osztrigán. Most mégis a hagymás hamburger volt terítéken, amely után még csókolózni is lehet. Nagy Adri legalábbis bevállalná.

Mészáros Kitty jelenleg kreatív producerként tevékenykedik. Azaz nincs egy valag pénze, "csak" jó ötletei. Az egykori sorozatszár, jó néhány kilót magára szedett, mióta elhagyta a Jóban Rosszban-t, mivel már nem az a lényeg számára, hogy hány kilót nyom. Jól áll neki.

Annyi minden kiderülhet egy szórakozóhely vécéjében. Például az, hogy Baricz Gergő jóképű - a vécésnéni szerint. Meg az is, hogy előtte és utána is meg kell mosni - a vécésnéni szerint.


szólj hozzá: Baricz Gergőt egy vécésnéni zaklatta!

Palvin Barbi a Glamour gálán megmutatta, milyen színű bugyit visel egy szupermodell. Mindezt cigánykerekezve tette. Dupla öröm.

Lesz-e Republic?

Boros Csaba, Cipő zenésztársa interjút adott a Life.hu riporterének. A zenész beszélt arról, mi volt a Republic frontemberével kapcsolatos hétvégi pletykák alapja, és válaszolt arra a kérdésre is, mi lesz a Republic sorsa.

Követők

Mengyán Eszter zakat kiakatz