Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szemüveget próbáltak a magyar hírességek, köztük Jáksó László, Fodor Zsóka, Pataki Zita és Csonka András is, amikor Katz lecsapott rájuk. Ugyan az ex-Magdi anyus szerint Stohl Bucit ő nem tudná túlszárnyalni, Jáksónak ez nem okozna problémát, ha ő lenne az X-Faktor műsorvezetője.

A Vodafone Red Show rendezvényen Sebestyén Balázst ugyan nem ismerte fel az interjúalanya, na, de ki is várna ilyet Balázson kívül Jenson Buttontól? A F1 pilóta barátnője viszont állítólag végig sikongatott, izzadt és izgult, amikor Balázs száguldozott a pályán. Csak nem bejött neki?

Erdőhegyi Brigitta a macijaival beszélget, de nem ezért szingli. Állítólag. Pedig a nyitottság fontos. A korra is.

Majka komolyan bírálta a Comet-jelöléseket. A legjobb videóklip kategóriában nem érzi jogosnak, hogy a low-budget videójukat összeeresztették sokkal komolyabb pénzből forgatott klippekkel. Ráadásul a legjobb férfi előadó jelölést is visszadobta.

Katz nem érti, miért bántják a rúdtáncot, amikor a curlingnek sokkal több köze van a szexhez. Ott kefélni kell a jeget a korong előtt, itt pedig csak egy rudat kell markolászni. Müller Attila szerint férfiként a ráfogással kapcsolatban már van gyakorlata. Ez persze nem mentség arra, hogy fejbe rúgott egy lányt, amikor a rudat fogta.

Követők

Mengyán Eszter zakat kiakatz